Η ομελέτα αλλιώς! The egg muffin story...

2013-07-13 13:30

Ωραία τα cupcakes και τα muffins με τη σοκολάτα αλλά κάποιοι το προτιμούν αλμυρό!Τέλειο πρωϊνό και σνακ για κάθε ώρα, με χαμηλές θερμίδες και πρωτεϊνη που μας κρατάει χορτάτους για ώρα. Egg muffins!Είναι πολύ απλή συνταγή και θα χρειαστείτε τα εξης για δύο άτομα (έξι μεσαία φορμάκια):

δύο αυγά και ένα ασπράδι αυγού

1/2 πιπεριά κόκκινη σε κυβάκια

2-3 φέτες γαλοπούλα ή κοτόπουλο σε κυβάκια

60γρ. φέτα

κρεμμύδι (προαιρετικά)

αλάτι

πιπέρι

Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα, κομμένα σε μικρά κομμάτια και τα ανακατεύουμε. Παίρνουμε τα φορμάκια για τα cupcakes, είτε από σιλικόνη, είτε χάρτινα, ότι έχετε. Ρίχνετε με ένα κουτάλι το μίγμα στα φορμάκια αφού τα έχετε βάλει σε ένα ταψάκι για να μπορείτε να τα μεταφέρετε άνετα. Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς. Τα αφήνετε να κρυώσουν 5 λεπτά τα βγάζετε από τα φορμάκια και έτοιμα! Αν δεν τα φάτε όλα, μπάινουν ψυγείο και τα τρώτε για γρήγορο πρωϊνό πριν την δουλειά. Καλή όρεξη!

 

 

—————

Πίσω