Όταν το φιλέτο κοτόπουλο συνάντησε τη Μεσόγειο!

2013-07-11 21:17

Όταν το φιλέτο κοτόπολου ψήθηκε με ντοματίνια και πιπεριές στο φούρνο και μύρισε η κουζίνα...τότε σκέφτηκες ότι υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από το κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες! Για την συνταγή θα χρειαστείτε τα εξής (για δύο άτομα):

Δύο φιλέτο κοτόπουλο (στήθος)

είκοσι ντοματίνια περίπου

μία πιπεριά κίτρινη

αλάτι

πιπέρι

ρίγανη

2κ.σ.λάδι

1κ.σ.μουστάρδα

λίγη φέτα (προαιρετικά)

Αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στουσ 240 βαθμούς. Κόβουμε τα ντοματίνια στα δύο και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι. Έπειτα κόβουμε την πιπεριά σε μέτρια κομμάτια και την ανακατεύουμε με τα ντοματίνια. Προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι, μπόλικη ρίγανη και το λαδάκι. Στη συνέχεια παίρνουμε το φιλέτο μας και το ανοίγουμε να γίνει πιο λεπτό.Το αλοίφουμε με λίγο μουστάρδα, αλάτι,πιπέρι και το βάζουμε πάνω από τη στρώση των λαχανικών. Το βάζουμε στο φούρνο για 30-40 λεπτά και είναι άτοιμο και λαχταριστό. Μπορείτε αν θέλετε να πασπαλίσετε λίγο φέτα από πάνω για έξτρα γεύση!

 

—————

Πίσω